Löydä itsesi
näköinen työpaikka

LIIKEhanke® on rekrytoiva ohjelma oikean mätsin löytymiseen.

Yritykset etsivät kauttamme eri alojen korkeakoulutettuja osaajia monipuolisiin tehtäviin - ja me haemme yrityksiä jotka voisivat työllistää sinut.

 

Haasteellisina aikoina tarvitaan korkeaa osaamista ja matala kynnys sen näyttämiseen

Yritys ja osaaja yhteen


Tämä rekrytoiva koulutusohjelma kestää 110 päivää ja sisältää sekä työskentelyä sinut valinneessa yrityksessä (75%) että lähiopetusta (25%). Työskentely tähtää työsuhteen solmimiseen joko ohjelman aikana tai sen päättyessä.

LIIKEhanke sopii hyvin esim. teknisen ja kaupallisen alan osaajille; DI, insinööri, KTM, tradenomi sekä muiden tiedealojen eri-ikäisille osaajille. Mukana olevat yritykset kattavat laajasti eri toimialoja.

Ohjelman tavoitteena on varmistaa, että työ ja tekijä kohtaavat tässä ajassa. Jotta voit osallistua ohjelmaan, pitää sinulle löytää sopiva yritys, jossa työskentelet ohjelman ajan. LIIKEhanke® Tiimi hakee yrityksiä, mutta voit myös olla itse aktiivinen ja hakea sekä ehdottaa sinulle sopivaa yritystä.

  • Pääset perehtymään yritykseen ja olet kiinni työelämässä

  • Voit osoittaa osaamisesi ja saada työpaikan

  • Päivität osaamistasi ja saat asiantuntevaa apua yrityksessä työskentelyä varten

Professional Man
 

LIIKEhanke®

Hakuaika päättyy: 14.9.2020

Hanke alkaa: 5.10.2020

Pelkkä CV:n lähettäminen ei sido sinua! Voit myös itse ehdottaa yritystä tai voimme etsiä sopivan yrityksen.

Täytä myös hakemus
TE-palvelussa

Haussa oleva työvoimakoulutus -linkin kautta koulutusnumerolla 691187

Olemme sinuun yhteydessä

Käydään läpi tilannettasi ja mahdollisuuksia päästä haastatteluun ja sitä kautta kiinni yritykseen. Valituksi tuleminen edellyttää yrityspaikan löytymistä. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti varmistaaksesi valintasi ohjelmaan.

Please note that you need at least basic Finnish speaking skills, but you can also learn more Finnish during the programme. Send your CV and we will continue from there.

 

Nämä yritykset etsivät sinua

Lista päivittyy - hae hyvissä ajoin sillä aloitamme paikkasi etsimisen heti CV:n saatuamme!

1. DI / Tietoliikennealan yritys

Hallitset etätyökalut/Zoom ja Teams. Olet koulutukseltasi tietoliikennetekniikan, tietotekniikan tai tuotantotalouden DI, jolla on työkokemusta. Rooliisi kuuluu teknisten järjestelmien kansainvälinen myynti ja pre-sales, lähtien uusien tuotealueiden kartoituksesta ja myynnin suunnittelusta kentältä saatavan asiakaspalautteen perusteella. Työ sisältää asiakaskontaktointia sekä lisäksi toimintaa teknisenä tukena ja suunnittelua (servereiden käyttöönotto, softan asennus ja konfigurointi). Englannin kielen taito on välttämätön, ruotsi eduksi.

2. Hallintoassistentti / Teollisuusyritys

Työhön kuuluvat avustavat taloushallintoon ja sopimuksiin liittyvät tehtävät. Olet monipuolinen ja tartut työtehtäviin oma-aloitteisesti, erityisesti kokemus teollisuuden projektitoimituksista tai ostotoiminnasta on eduksi. Hyvä mahdollisuus esim. tradenomille perehtyä pk-yrityksen toimintaan monipuolisesti ja omien vahvuuksien mukaan löytää rooli yrityksessä.

3. Talouskoordinaattori / Teollisuuden alihankintakonepaja

Haemme mielellään valmistavasta teollisuudesta kokemusta omaavaa, monipuolista ja tarkkaa talouskoordinaattoria. Sinulla on tärkeä rooli talousosaston toiminnan sujuvuuden kannalta, vastuullesi kuuluvat laskutus-, osto- ja myyntireskontra, pankkiasioiden hoitaminen sekä erilaisten taulukoiden ja raporttien laatiminen/päivittäminen.

4. Metalli- tai sähköinsinööri / Sähkökeskusten valmistaja

Etsimme insinööriä raskaisiin teollisuuskohteisiin tarkoitetun kiskosiltajärjestelmän loppuunkehittämiseen (mm. liitosten, kiinnitysten, kulmien ja mutkien kehitys). Sinulla on Cad-osaamista (3D-suunnitteluosaaminen auttaa projektissa). Projektitehtävä sisältää  jonkin verran yhteydenpitoa eri toimittajiin, mutta on pääasiassa suunnittelutyötä. Olet tarkka ja sinulla on alaan liittyvää kokemusta ja kiinnostusta. Esim. sähköinsinöörille hyvä aloitus päästä sisälle yritykseen ja jatkaa hankkeen jälkeen myös sähkökeskusprojekteissa.

5. Hallinnon tehtäviin / Ovi- ja ikkuna-alan toimija

Toimit hallinnon tehtävissä liittyen mm. tarjouslaskentaan, tavarantilauksiin ja aikataulujen hallintaan. Sinulla on tekninen koulutus ja työkokemusta teollisuudesta, rakennusalan tausta on etu mutta ei välttämätön lähtökohta. Olet oma-aloitteinen ja ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykysi ovat hyvällä tasolla.  

 

Yhteystiedot

Koulutukset järjestetään Auriga Business Centerissä, Juhana Herttuan puistokatu 21, Turku. 

Tarvittaessa viranomaisten ohjeiden mukaisesti kaikki opetus järjestetään etänä.


Kysy lisää meiltä:

anu.haveri(at)rekryovi.net / liisa.kevo(at)rekryovi.net

puh. 050 3200 443 / 040 743 1897

 

LIIKEhanke® on työvoimapoliittista koulutusta, jonka aikana osallistujalla on oikeus tiettyihin opintososiaalisiin etuuksiin. Lisätietoja koulutuksen aikaisista etuuksista antaa Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702.

©2020 Rekryovi Oy  Tietosuojaseloste