Työ ja tekijä kohtaamaan!

Valitse koulutuksen ja työssä oppimisen reitti hyviin kasvuyrityksiin Turun seudulla. LIIKEhanke® on suunnattu eri ikäisille, erityisesti teknisen ja kaupallisen alan osaajille: DI, insinööri, KTM, tradenomi, FM...

TÄHTÄÄ TYÖSUHTEESEEN

Hankkeen ajan olet töissä sinut valinneessa yrityksessä koulutussopimuksella. Puolen vuoden ajan kestävä työskentely tähtää työsuhteen solmimiseen joko hankkeen aikana tai sen päättyessä. Ohjelma on maksuton koulutettavalle. Koulutuksen ajan koulutettavalla on oikeus tiettyihin opintososiaalisiin etuihin. LIIKEhankkeen rahoituksesta vastaa Varsinais-Suomen ELY-keskus.

 

YRITYS JA OSAAJA YHTEEN

Tässä suhdannetilanteessa halutaan varmistaa, että työ ja tekijä kohtaavat.

 

LIIKEhankkeeseen osallistuminen edellyttää toisena sopimuspuolena yritystä, jossa työharjoittelu toteutetaan.

LIIKEhanke® Tiimi hakee mukaan kasvuyrityksiä, mutta voit myös olla itse aktiivinen ja hakea sekä ehdottaa sinulle sopivaa yritystä hankkeeseen!

 

HYÖDYT

  • Pääset perehtymään kohdeyritykseen ja olet kiinni työelämässä

  • Kykenet osoittamaan osaamisesi, mahdollisuus löytää työpaikka

  • Päivität osaamistasi ja saat asiantuntevaa apua kehittämistehtävääsi yrityksessä

​Autamme yrityksiä ja osaajia kohtaamaan tässä ajassa, kun toisaalta on työvoimapulaa ja toisaalta hyviä työnhakijoita vailla töitä.

 

Useiden korkeakoulutettujen ehdokkaiden joukosta yritys valitsee parhaan henkilön. Aiemmat hankkeet ovat osoittaneet, että konsepti toimii ja on hyödyllinen sekä yritykselle että osaajalle.

LIIKEhanke yrityksille

Ota yhteyttä:

 

Anu Haveri puh. 050-3200443 anu.haveri(at)liikehanke.fi

Ari Leino puh. 0500 822 033 ari.leino(at)liikehanke.fi

LIIKEhanke on rekrytoiva työvoimakoulutus ja koulutettavalla on koulutuksen aikana oikeus tiettyihin opintososiaalisiin etuuksiin. Lisätietoja koulutuksen aikaisista etuuksista antaa Työlinjan koulutusneuvonta

puh. 0295 020 702.

Copyright LIIKEhanke® 2019

  • YouTube - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

© LIIKEhanke® 2018